fbpx

FIRMA petanque turnering

Dyst mod andre virksomheder i Aarhus og vind det eftertragtede Vin & Petanque trofæ

Har I Aarhus’ bedste petanquehold?

Nu bliver det endelig muligt at spille indendørs petanque men dine kolleger. Vin & Petanque inviterer nemlig virksomheder i Aarhus og omegn til firma petanque turnering. Man kan tilmelde sig efter “først til mølle” princippet og vi starter første udgave af turneringen med 32 hold.

Sæson 1 starter op i januar 2019 og løber så over ca. 3 måneder og der er naturligvis en præmie til vinderholdet. Formatet bliver at hvert hold spiller 3 kampe, så der vil være 4 virksomheder i hver pulje. Der er 2 indledende runder inden finalen, som igen kommer til at være med 4 hold.

Der skal være 3 mand pr. hold og man må godt skifte ud undervejs. Det er vigtigt at holde sig hydreret imens man spiller og derfor bliver der til hver aften serveret 1 flaske vin og nogle snacks til hvert hold.

Det er et spil alle kan være med til og vi håber I vil mixe holdene så meget som muligt. Vi spiller tirsdag og onsdag aften fra 18:30 og ca. 2.5 time frem.

Vi ser frem til at finde vinderen af Vin & Petanques 1. sæsons Firma Petanque Turnering!

TILMELD jer I DAG, i vil ikke fortryde det

HVEM?

Der skal være 3 personer på hvert hold, de må gerne skifte fra gang til gang. Det bestemmer man helt selv.

HVORNÅR?

Vi spiller tirsdag og onsdag aften. Det er muligt at ønske den ene dag. Sæson 1 starter medio januar.

HVORDAN?

Det koster 1.000.- ex. moms at deltage. Det inkludere min. 2 aftner (6 kampe) samt 1 flaske vin og snacks til hver aften.

TILMELD

Tilmeld jer herunder, husk firmanavn samt hvilken dag I ønsker at spille