Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vin-petanque.dk/public_html/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227
Aarhus uofficielle petanquemesterskab - Vin & Petanque

Aarhus uofficielle petanquemesterskab

Dyst mod andre i Aarhus og vind det eftertragtede Vin & Petanque trofæ

Har I Aarhus bedste petanquehold?

Nu bliver det endelig muligt at spille indendørs petanque men dine kolleger, venner eller familie. Vin & Petanque inviterer nemlig alle i Århus og omegn, med hang til nervepirrende holdkonkurrencer. Man kan tilmelde sig efter “først til mølle” princippet og der er et maksimum på 32 hold.

Sæsonen starter primo september og løber så over ca. 3 måneder og der er naturligvis en præmie til vinderholdet. Formatet bliver at hvert hold spiller 3 kampe, så der vil være 4 hold i hver pulje. Der er 2 indledende runder inden finalen, som igen kommer til at være med 4 hold.

Der skal være 3 mand pr. hold og man må godt skifte ud undervejs. Det er vigtigt at holde sig hydreret imens man spiller og derfor bliver der til hver aften serveret 1 flaske vin og nogle snacks til hvert hold.

Det er et spil alle kan være med til og vi håber I vil mixe holdene så meget som muligt. Vi spiller tirsdag og onsdag aften fra 18:30 og ca. 2.5 time frem.

Vi ser frem til at finde vinderen af Vin & Petanques 2. sæson 🙂

TILMELD jer I DAG, i vil ikke fortryde det

HVEM?

Der skal være 3 personer på hvert hold, de må gerne skifte fra gang til gang. Det bestemmer man helt selv.

HVORNÅR?

Vi spiller tirsdag og onsdag aften. Det er muligt at ønske den ene dag. Sæsonen starter primo september.

HVORDAN?

Det koster 0,- at deltage. Det inkluderer min. 2 aftener (6 kampe).

TILMELD

Tilmeld jer herunder, husk holdnavn, samt hvilken dag I ønsker at spille