Vin og tapas i Århus

Book et bord og smag vores lækre tapas før eller efter du har spillet petanque

Opgrader din tur på vinbar med tapas

Hos Vin & Petanque er vores ypperste mål at skabe minder og gode oplevelser for alle vores gæster. Vi er selv store vinelskere og vi nyder at give den kærlighed videre. Derfor har vi brugt en masse energi og tid på at sammensætte vine og tapas, så de gør hinanden endnu bedre.

Både vine og tapas er valgt med kvalitet for øjet. Vi vil gerne give vores gæster det bedste af det bedste, så de kan gå hjem med en wow-oplevelse. Tapas er en af de mest alsidige retter, som kræver opmærksomhed og øje for detaljen. Vin til tapas er derfor meget individuel og vi har en vinmenu klar til jer!

Vil du vide mere? Så kig forbi vores vinbutik i Århus og hør mere om vores seje samarbejdspartnere.

?>

Se vores anmeldelser fra glade kunder

Tapas og vin til enhver smag – Kun udvalgte kvalitetsråvarer!

Hos Vin & Petanque går vi meget op i kvalitet og vores samarbejdspartnere er derfor nøje udvalgt. Vin og tapas er et klassisk makkerpar og på vores vinbar i Århus kan du opleve synergien inden og efter et slag petanque. Herunder finder du udvalgte produkter, som vi serverer som tapas, hvortil vi har matchet vine, så oplevelsen bliver forhøjet.

Unikke oste fra Arla Unika

Unikke oste fra Arla Unika – perfekte til tapas og vin. Vores oste kommer fra Arla Unikas særlige mejeri, som udelukkende fremstiller Premium-oste af allerhøjeste kvalitet. Mejeriets oste er håndlavet efter gamle traditioner og modnet til perfektion.

Ostene passer perfekt til tapas og vin. Den intense, komplekse smag i ostene fra Arla Unika er som skabt til at nydes sammen med et glas rød- eller hvidvin. Udover at være ideelle til tapas, så er ostene også velegnede til ostefad, hvor de forskellige smagsnuancer kan udfolde sig og supplere hinanden.

Ostene fra Arla Unika er resultatet af den ypperste ekspertise indenfor ostefremstilling. Mælken kommer fra nøje udvalgte gårde, modningen foregår under optimale forhold, og smagen er kompleks med tydelige noter af fx hasselnød, mineraler og trøffel.

Kød fra sortbrogede svin i Danmark

Vores kød kommer fra Troldgaarden, som er den førende producent i Skandinavien af økologisk kød fra sortbrogede svin. De sortbrogede svin minder smagsmæssigt om den berømte spanske Iberico-gris og giver kødet en helt exceptionel aromatisk kvalitet.

Troldgaarden ligger i naturskønne omgivelser i Midtjylland. Her lever grisene som i svineparadiset med masser af plads og halm at rode i. De spiser et 100% økologisk foder bestående af blandt andet boghvede og ærter. Dette foder giver kødet en fin marmorering og en kraftig, nøddeagtig aroma. Kødet er som skabt til at indgå i lækre tapas-retter og nydes sammen med et glas rødvin eller rosé. Hos Vin & Petanque parrer vi den med lækre vine, så tapassen opnår sit fulde potentiale.

Brød fra det bedste surdejsbageri i Århus

Vores brød kommer fra DavidBreadHead, som af mange anses for at være Århus’ absolut bedste surdejsbageri. De bager brød af økologiske råvarer og med langtidshævede surdej.

Disse brød er som skabt til tapas og passer perfekt sammen med et glas fyldig rødvin eller mousserende rosé. Bestil dit eget lækre tapasbord med et udvalg af brød, oste og kød. Det sprøde rugbrød er fx fantastisk sammen med kødet fra Troldgaarden og en frugtig rødvin.

Forkæl dig med det perfekte tapasbord med lækre brød fra Århus’ bedste surdejsbageri. En oplevelse, som du kun kan opleve hos din foretrukne vin- og tapasbar i Århus.

Vil du vide mere? Så kig forbi vores vinbutik i Århus og hør mere om vores seje samarbejdspartnere.

?>
Vin & Petanque