Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vin-petanque.dk/public_html/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227
Vinbar - Vin & Petanque

Vine med gode historier

gode vine smager bedre med gode historier

SNACK OG TAPAS

VIN TAVLE KORT

ØL OG DRINKS

vores udvalg af drikkevarer

Vores vinudvalg kan bedst betegnes med et ord som nysgerrig med en lille smule traditionelt. Vi elsker at prøve nyt, nye druer, nye lande og områder, er noget vi konstant opsøger. Lige som de forskellige metoder at dyrke vinen på er interessant. Derfor er det også rigtig svært at begrænse sig i butikken og baren.

Vores udvalg skifter naturligvis også efter årstiden. Vi søger konstant efter nye og spændende vine, nogle bliver købt igennem vores rigtig gode danske samarbejdspartnere der, lige som os selv, har en kæmpe passion for at viderebringe historien fra vinbonden til vores kunder.

Udover vin vil du også kunne finde Whisky, Rom, Gin, Snaps mm. De har alle det til fælles at de er dansk produceret. Der bliver lavet så meget spiritus i Danmark i en høj kvalitet og netop dette vil vi gerne støtte.

Vi har naturligvis også produkter uden alkohol, du kan finde gin, vin, bobler, sodavand med mere.

Uden mad og drikke…

Hvis man ønsker mad i forbindelse med selskaber eller ligende, har vi nogle gode aftaler med forskellige kokke som kan levere et større udvalg af mad. Skriv eller ring til os, så finder vi helt sikkert den rigtige sammensætning til jer.

OBS Skal bestilles 2 dage inden man kommer.

”One kind word can change someone’s day –
may that word be Wine