Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vin-petanque.dk/public_html/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227
Smagninger - Vin & Petanque

“Intet kan måle sig med glæden hos den, der drikker, undtagen glæden hos vinen over at blive drukket”

Vin er til for at blive drukket og historien til for at blive fortalt

vi elsker at nørde om vin og vi elsker at dele ud af historien om vinen

Vi vil løbende afholde en masse forskellige vin smagninger i vores lokaler i Østergade i Aarhus. Der vil blive afholdt tema smagninger i forskellige afskygninger. Det kan være en Pinot Noir smagning, rundt om Italien, bobler fra hele verden, de ukendte områder, Champagne smagning og mange flere.

Udover de smagninger vi selv afholder, er der mulighed for at booke jeres egen smagning med et bestemt tema og budget. Det kan også være I skal holde polterabend, fødselsdag eller en anden begivenhed og derfor ønsker en speciel aften skræddersyet efter jeres behov.

Vi tager også gerne ud af huset, hvis I ønsker en smagning i jeres egne lokaler. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke slags smagninger vi kan afholde.

Alle kan deltage, man behøver ikke vide alt om jordbunds typer og gæringsprocesser for at deltage. Vinen er for alle og bare man har en lille smule nysgerrighed for det man drikker er man velkommen.

Følg med her på siden og så facebook for de næste smagninger.

BOOK DIN NÆSTE SMAGNING HOS VIN & PETNAQUE

Østergade 31, 8000 Aarhus C