Vinbar

Vores udvalg af drikkevarer

Vores vinudvalg bærer præg af vores nysgerrighed for vin. Hvad end det drejer sig om alternative produktionsmetoder, mindre kendte områder eller sjældne druer, så er vi altid friske på at prøve noget nyt. Det er selvfølgelig krydret med en god slat traditionelle vine, og kvalitet for dem alle er i top. Vi har et godt samarbejde med en række danske importører men importerer også selv i det omfang det er os muligt. Vi smager os årligt igennem hundredevis af vine for at finde det bedste til hylderne, hvilket er et hårdt arbejde, men nogen skal jo gøre det 🙂

Udover vin vil du også kunne finde Whisky, Rom, Gin, Snaps mm. De har alle det til fælles at de er dansk produceret. Der bliver lavet så meget spiritus i Danmark i en høj kvalitet og netop dette vil vi gerne støtte. Vi har naturligvis også produkter uden alkohol, du kan finde gin, vin, bobler, sodavand med mere.

Uden mad og drikke…

Hvis man ønsker mad i forbindelse med selskaber eller ligende, har vi nogle gode aftaler med forskellige kokke som kan levere et større udvalg af mad. Skriv eller ring til os, så finder vi helt sikkert den rigtige sammensætning til jer.

OBS Skal bestilles 2 dage inden man kommer.

 One kind word can change someone’s day – may that word be Wine