Velkommen til vores vinbar i Århus

Vores udvalg af drikkevarer

Vores vinudvalg bærer præg af vores nysgerrighed for vin. Hvad end det drejer sig om alternative produktionsmetoder, mindre kendte områder eller sjældne druer, så er vi altid friske på at prøve noget nyt. Dette er selvfølgelig krydret med en god slat traditionelle vine, og kvaliteten for dem alle er i top. Vi har et godt samarbejde med en række danske importører, men importerer også selv i det omfang, det er os muligt. Vi smager os årligt igennem hundredvis af vine for at finde det bedste til hylderne – hvilket er et hårdt arbejde, men nogen skal jo gøre det 🙂

Udover vin vil du også kunne finde whisky, rom, gin, snaps m.m. i vores vinbar. Disse drikkevarer har alle det til fælles, at de er dansk produceret. Der bliver lavet så meget spiritus i Danmark i en høj kvalitet, og netop dette vil vi gerne støtte. Vi har naturligvis også produkter uden alkohol – du kan finde gin, vin, bobler, sodavand og meget mere, så der er noget for enhver smag og præference.

Vil du vide mere, står vi hos Vin & Petanque altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os gerne for at høre mere eller book din næste vinsmagning nedenfor.

Uden mad og drikke…

Hvis du ønsker mad i forbindelse med selskaber eller lignende, har vi en lækker tapas, som består af kød, der primært kommer fra Troldgaarden. Troldgaarden er et økologisk landbrug, der specialiserer sig i sortbrogede svin og repræsenterer 20 % af hele landets samlede bestand. Troldgaarden leverer kød til flere restauranter rundt om i landet, blandt andet flere Michelin-restauranter såsom Restaurant Domestic i Aarhus og Restaurant formel B i København.

Vores udsøgte udvalg af oste kommer fra landets oste-flagskib Arla Unika, og vores brød er fra en af byens bedste bagere, David BreadHead.

Vi har også en masse andre gode aftaler med forskellige kokke, som kan levere et større udvalg af lækre retter. Vores samarbejder giver os mulighed for at skabe den perfekte sammensætning af vine og mad til netop dit arrangement.

OBS Skal bestilles 2 dage inden man kommer.

Besøg vores vinbar, og lad os forkæle dine sanser med vores ekstraordinære udvalg af vine. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig aften. Skriv eller ring til os, så finder vi helt sikkert den rigtige sammensætning til dig og dit selskab. Bestil mad nedenfor eller se vores vinmenu. Du kan også læse mere om vores vinsmagning her.

 One kind word can change someone’s day – may that word be Wine 

Vin & Petanque