Den rette service til den rigtige pris

Kom forbi vinbutikken og få hjælp til at finde den helt rigtige vin

Vores udvalg

Vores udvalg er stort og konstant i forandring, fordi vi er nysgerrige på vin og ikke er fastlåst til bestemte områder, druer eller dyrkningsmetoder. Vi smager årligt flere tusinde vine for at finde frem til de helt rigtige at have på hylderne. Vores eneste problem er at vi skal prøve at begrænse os, hvilket er svært i vinens forunderlige verden.

Vi har både klassiske vine som Barolo og Barbaresco fra Piemonte, Valpolicella og Amarone fra Veneto, Cabernet & Merlot fra Bordeaux, GMS blends fra Rhone, men også ny-klassikere som Zinfandel fra Californien, Pinot Noir fra Oregon, Sauvignon Blanc fra New Zealand, Shiraz fra Australien osv.

 

 

Men vi har også en lang række nye og spændende vine fra mindre kendte områder og sjældne druesorter. Vi har blandt andet orangevin fra Slovenien, stille vin fra Champagne, Pét nat på patentflasker, vine lavet på 18 forskellige druesorter og meget meget andet.

Så hvad end du er til klassikere eller det helt skøre, har vi sikkert noget til dig.

Vinkort

Selvom vi prøver at begrænse os, har vi stadig mere end 300 forskellige vine på hylderne, hvilket kan gøre det svært at vælge. Vi står altid til rådighed og vejleder gerne. Hvad end du skal bruge en vin til anden, bøffen, sushi eller fredagshygge, er det sikkert at du kan få et råd med på vejen.

Vores online vinkort dækker over de fleste af vores vine, men vi skifter ofte hurtigere ud, end vi kan nå at få listen opdateret, så tøv ikke med at kigge ind i butikken. Her kan du også høre om vores forskellige pakketilbud og vinarrangementer i Østergade.

vinhuse i vin & Petanque

Vi har et tæt samarbejde med flere af vores vinhuse. Vores vine er en blanding af vine vi selv importerer og vine vi køber ved forskellige danske vinimportører.

Du er altid velkommen til at kigge forbi Vin & Petanque for mere info om de enkelte vinhuse.

Se vores anmeldelser fra glade kunder