Pakketilbud til særlige lejligheder

Skræddersyede pakkeløsninger

Vi har sammensat nogle pakker, så du ikke skal tænke over andet end at hygge dig.

Polterabend

På denne særlige dag, skal der selvfølgelig champagne på border og intet er mere festligt end at åbne med en sabel. Vi står selvfølgelig for kyndig vejleding, så bruden/gommen kommer sikkert igennem.

1 times petanque + 1 flaske champagne + 1 flaske vin + snacks = 1.000,-   Ekstra champagne: 400,- per flaske. Ekstra vin: 200,- per flaske.

 

Fødselsdag

Vi stiller selvfølgelig lys på bordet og smider et fødselsdagsmix på højttaleren. Er der andre ønsker til fødselsdagsbarnet, vil vi gå langt for at opfylde det, så hold jer endeligt ikke tilbage. Det er endda muligt at leje vores lokaler, også søndag og mandag.

 

Picnic-pakke

Du kender det sikkert godt. Det er weekend og du trænger til at spille petanque og drikke rosé, så Vin & Petanque er oplagt men det er også en af årets få dage med solskin, så hvad gør du..

Du kigger naturligvis stadig ind til Vin & Petanque for at hente en picnickurv. Vi smider en afkølet flaske i kurven, samt glas, proptrækker, snacks, petanquekugler, et tæppe og endda et kort over udendørs offentlige petanqueområder i Århus – med andre ord Vin & Petanque to go.

Læs mere om picnic ud af huset her

Pakke1

Velkomstbobler, 1 glas vin og snacks: 155,- per person*

 

Pakke2

Vinsmagning med 4 forskellige vine i smageglas og snacks: 200,- per person*

 

Pakke3

Vin ad libitum i en time og snacks: 250,- per person*

*Priserne er ekskl. baneleje

 

Firmapakke1

Vin ad libitum i to timer, snacks, samt turneringsplan og afvikling af turnering inkl. præmier til vinderholdet: 475,- per person*

 

Firmapakke2

Vinsmagning med 4 forskellige vine i smageglas, turneringsplan og afvikling af turnering inkl. præmier til vinderholdet, samt efterfølgende tapas: 595,- per person*

 

Firmapakke3

Velkomstbobler, to valgfrie drikkevarer (øl, vin, vand, drinks),  samt turneringsplan og afvikling af turnering inkl. præmier til vinderholdet: 275,- per person*

*Priserne er ekskl. baneleje

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om petanquereglerne her, og du er også altid velkommen til at komme forbi Vin & Petanque i Østergade og få sparring til hvilken pakke, du skal vælge. Ellers er det bare at sende en forespørgsel herunder eller give os et kald på 89 808 806.